Lap tetejére

Páratlan páros...páratlan áron !

December 06-től 13-ig a Bowers & Wilkins 606 és Rotel A10 sztereó összeállítás 367 000Ft helyett  299 000 forintért hazavihető!

Az ajánlat fekete és fehér színű hangsugárzóra, illetve fekete és ezüst színű erősítőre is vonatkozik.

Bowers & Wilkins 606
Akár könyvespolcon, akár állványon helyezi el, a Bowers & Wilkins új 600-as sorozatába tartozó 606-os hangsugárzó lehetővé teszi, hogy kristálytiszta hangzással formálja át életterét. Díjnyertes Continuum membránunkat alkalmazó technológiájával felszerelve színtiszta és hajszálpontos hangképet hoz létre – a hallgatóság örömére. A nyolc éves fejlesztési időszak eredményeként először a 800-as sorozatunk Diamond modelljeiben megjelenő Continuum membránt építettük be a sorozat kritikusok által is ünnepelt hatodik generációjának 606-os modelljébe.

Rotel A10
Ha az első lépéseit teszi egy igazi hi-fi rendszer felé vagy kisméretű, de kiváló minőségű rendszert keres, akkor tökéletes választás az A10 integrált erősítő. Az A10 a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani az árához mérten.  A formaterv mentes azoktól a jellemzőktől, amelyek növelik az árat és elvonhatják a figyelmet a zenétől. Az erősítőt egyszerű kezelni és élmény hallgatni. Az A10 számos bemenettel rendelkezik, beleértve az analóg média bemenetet (3,5mm- es jack) iOS eszközökhöz vagy más médialejátszókhoz, CD bemenetet, MM lemezjátszó bemenetet a kedvenc LP felvételeihez, tuner bemenetet a kedvenc rádióállomásaihoz, ezen felül két Aux bemenetet a további analóg forrásaihoz.

Éredemes felkeresni üzletünket, ahol számos más termékünk is kedvezményes áron kapható!

További információkért keressenek minket az alábbi elérhetőségeken:

Aymara Házimozi és Hifi Center 1052 Budapest Aranykéz u.4-6
Tel:+36-1-317-5560, E-mail: sales@aymara.hu
Facebook oldalunk: Bowers & Wilkins Center