Lap tetejére

A Rotel új surround processzora új szintre emeli az otthoni szórakoztatást.

RSP-1576 Black
RSP-1576 Silver
RSP-1576 Inside

“A Rotel új processzora is illeszkedik a cég filozófiájába, melyre a kiváló minőség és az elérhető ár ideális kombinációja jellemző” mondta Richard Campbell a Bowers & Wilkins bevételekért felelős vezetője.  

“Az RSP-1576-ot szakértelemmel alkották meg a zene és a film szerelmesei számára,  mel y egyaránt kínál maximális teljesítményt és rugalmasságot."

A több mint 55 éves iparági tapasztalatot kihasználva , az új processzor magában foglalja a HDMI 2.0a, 4K / UHD 60Hz HDR videójel támogatást, az Audio Return Channel funkciót, az aptX ™ CD minőségű Bluetooth® vezeték nélküli adatátvitelt, továbbá a kettős Texas Instruments DSP-ket, amelyek a Dolby Atmos® és a DTS: X technológiákat is támogatják.

Az RSP-1576 multicsatornás előerősítő képes minden népszerű hangformátum dekódolására képes. A két DSP és a 6 Wolfson 24bit/192kHz-es, audiofil minőségű DAC a hagyományos 5.1-es konfigurációtól kezdve egészen a teljes Dolby Atmos 7.1.4 kiépítésig nyújt támogatást. A teljes testreszabhatóság érdekében 12 csatornányi RCA audió kimenet található a készülék hátlapján.

Az RSP-1576 architektúrája magában foglalja az egyes audio- és videofeldolgozó áramköröket, különös figyelmet fordítva a jelátvitelre, így biztosítva a legmagasabb szintű minőséget. A hangtechnikai áramköröket az Egyesült Királyságban található akusztikai mérnöki csapat hangolta tovább, annak érdekében, hogy az RSP-1576 pontosan reprodukálja a mozifilmek dinamikáját és a nagyzenekari koncert mélyén eltemetett finom árnyalatokat. A forrásbemenetek között megtalálható a koaxiális (3db), az optikai (3db), a PC-USB (24bit / 192kHz), az iPod, az apt-X Bluetooth, az RCA analóg és a MM lemezjátszó bemenet, a vinyl rajongók számára.

Az RSP-1576 teljes körű egyéni telepítési lehetőségekkel rendelkezik, köztük az RS232 és IP vezérlés, az IR távvezérlő bemenet, az infravörös távvezérlő kimenetek, a 10 sávos parametrikus EQ a helyiségek akusztikájának kiegyenlítéshez és szoftverfrissítések, melyek az elülső USB aljzaton vagy az interneten keresztül végezhetőek el. A beállítási menü mind a HDMI kimeneten, mind az integrált VFD kijelzőn elérhető, így könnyedén konfigurálható.

A Rotel AB osztályú végerősítők teljes választékával kiegészítve, csatornánként 120 watt-tól 350 wattig, 2 és 5 csatornás opcióban, az RSP-1576 számtalan órányi szórakoztatást garantál.

Az RSP- 1576 processzor 2018 augusztusától elérhető  769.000Ft-os áron