Lap tetejére

Bemutatkozik az új 600-as sorozat

607 fehér
607 matt fekete

REDWOOD CITY, California, 2018. augusztus 20. – Bowers & Wilkins, a legendás brit audiomárka bemutatja 600-as sorozatú hangszóróinak hatodik kiadását, amely élvonalbeli hangteljesítményt nyújt elérhető áron.  

A Bowers & Wilkins 600-as sorozatú termékcsaládja számtalan díjat nyert kiemelkedő ár-érték arányával és teljesítményével. A Bowers & Wilkins mostani, új termékcsaládja négy hangsugárzóból és a hozzájuk illeszkedő mélysugárzókból áll, amelyek elődeikhez képest több fejlesztést is tartalmaznak. Fejlett technológiájának, diszkrét stílusának és a költségesebb vetélytársakat is meghazudtoló teljesítményének köszönhetően az új 600-as sorozattal a jobb hangminőség elvárássá válik, versenyképes áron. Ez a termékcsalád ideális a hagyományos hanglemezek kedvelőinek, de azok számára is, akik az 5.1-es térhatású hangzás terén szeretnének maradandóbb élményeket.

Richard Campbell, a Bowers & Wilkins bevételekért felelős igazgatója szerint „Az új 600-as sorozat tökéletes belépési pont a Bowers & Wilkins által nyújtott hifi hangélmény megtapasztalásához.” „Az új 600-as sorozat a legjobb hangminőség biztosításával és új elvárások lefektetésével az audioteljesítmény terén John Bowers küldetésének eredeti elvét testesíti meg.” 

Ezt az áttörést jelentő minőséget és ár-érték arányt az először a Bowers & Wilkins zászlóshajójának számító 800-as sorozat Diamond termékcsaládjában használt csúcsminőségű technológiák integrálásával valósítja meg. Az új 600-as sorozat a legkedvezőbb árú termékcsalád, amelybe integráltuk a figyelemre méltó Continuumä kónuszú középsugárzót, az ikonikus kevlár membrán tisztaságát és pontosságát is felülmúló hangszórót, amelynek fejlesztője és kizárólagos gyártója a Bowers & Wilkins. Az új 600-as sorozat minden modelljében megtalálható Continuum membrán a precizitás és realizmus kiemelkedő példája.

Az új 600-as sorozatban bevezettük a széles körben elismert elcsatolt, kettős dóm magassugárzó technológia továbbfejlesztett verzióját, amely még tisztább és pontosabb teljesítményt tesz lehetővé a magas frekvenciatartományban. Ez a technológia és az új papírtölcséres, alacsony frekvenciás hangsugárzók együttesen a zászlóshajónak számító 603-asban gazdag, erős mélyhangzást eredményeznek.

Az új termékcsalád matt fekete és szatén fehér színben elérhető, és a következőket tartalmazza:

  • 603: A sorozat zászlóshajójaként a legnagyobb hangsugárzó, mely padlóra állítható. Kivételes hangteljesítmény, pontosság és zeneiség jellemzi,  az elcsatolt kettős dóm  magassugárzónak, a Continuum kónuszt használó FST középsugárzónak, valamint a dupla papírtölcséres mélysugárzóknak köszönhetően (259 000Ft/db).
  • 606: Ez a könyvespolcon elhelyezhető kompakt hangsugárzó megdöbbentően tiszta hangzásra, valamint kivételes basszushangra képes kombinálva az elcsatolt kettős dóm  magassugárzónak, a 6,5 hüvelykes Continuum mély/középsugárzónak köszönhetően (109 000Ft/db).
  • 607: Bár ez a termékcsalád legkisebb tagja, ez a kompakt állványra vagy könyvespolcra helyezhető hangsugárzó kivételes basszus hangteljesítményt és precizitást nyújt az 5 hüvelykes Continuum hangszórónak köszönhetően (86 000Ft/db).
  • HTM6: A karcsú, különálló center hangsugárzó figyelemreméltó hangerővel és kivételes precizitással, továbbá elcsatolt, kettős dóm magassugárzóval és két 5 hüvelykes Continuum hangszóróval rendelkezik (169 000Ft).
  • ASW610XP, ASW610 és ASW608: A termékcsaládot a kivételes mélyhangsugárzók teszik teljessé, amelyeket az előző 600-as sorozatból vettünk át, az új termékcsaládnak megfelelő felújított külsővel (349 000Ft), (189 000Ft) és (146 000Ft).