Lap tetejére

A jövő hangjának kialakítása

A jövő hangjának kialakítása: 

A Bowers & Wilkins új kutatás és fejlesztési központot létesített az audiovizuális innováció jövőjéért és a márka örökségének világszínvonalú kiszolgálásáért. Az új intézmény fogja a következő generációs audió fejlesztéseket kiszolgálni, kibővített lehetőségekkel és személyzettel.

Az új létesítményt Southwater Research & Engineering (SRE) névre keresztelték , Southwater West Sussex városának székhelyén alapulva. Az új SRE az elődjének, a Steyning Research Establishment-nek irigylésre méltó örökségére épít, épp ezért tisztelgésképpen a nevének a kezdőbetűi ugyanazok maradtak.

Minden olyan jelentősebb akusztikus innováció, amely meghatározta a Bowers & Wilkins-t,  John Bowers  által 1981-ben alapított "University of Sound" fejlesztésein alapult. Az eredeti SRE fejlesztette például a gyémánt magassugárzókat, a Continuum és az Aerofoil hangszórókat és olyan termékek, mint a Zeppelin, a 800 D3, a PX zajcsökkentő fejhallgató, valamint a mérföldkőnek számító Nautilus hangsugárzókat. Az új létesítmény majdnem kétszer akkora lesz, mint az eredeti, közel 2700 négyzetméter.

Mikor megnyílik, több süketszoba és jelentősen megnövelt számú lehallgató és tesztelő helység szolgálja ki a termékfejlesztéseket, beleértve a dedikált fejhallgató és autótechnikai laborokat is.
John Bowers hihetetlen örökségének elismeréseként az eredeti lehallgató helység mását is létrehozták, ezzel biztosítva emléket az Ő víziójának. Az új SRE központban megtalálható lesz egy bemutatóterem is, ahol a partnerek, a látogatók és a sajtó megismerheti a termékcsoportokat.

“Az elmúlt 50 év alatt, a Bowers & Wilkins élvonalbeli akusztikus technológiákkal párosította a gyönyörűen megtervezett termékeket”, mondta Gideon Yu, a Bowers & Wilkins elnök-vezérigazgatója. " A John Bowers inspirálta "Valódi Hang"-nak nevezett kutatást a mérnökeink tiszteletben tartják és folytatják. Az új SRE a gazdag hangtechnikai hagyományunk kiterjesztése.
Úgy alakították ki, hogy továbbfejlessze az olyan termékek kidolgozását, amelyek hihetetlen élményt nyújtanak ügyfeleink és fogyasztóink számára. "
A lépés előrevetítése során a Bowers & Wilkins 40 százalékkal növelte Kutatás + Fejlesztés csapatának méretét az elmúlt két évben.

Amint az új létesítmény megnyílik, a vállalat továbbra is új műszaki tehetségeket vesz fel, hogy csatlakozzanak a bővülő csapathoz. "A Bowers & Wilkins elkötelezettsége a hangminőség, a precíziós kézművesség és az innováció iránt, lehetővé tette számunkra, hogy továbbra is teljesítsük az ígéretünket, amely a legmagasabb minőséget és a lehető legpontosabb hangminőséget nyújtja" - tette hozzá Ken McAlpine, a Bowers & Wilkins műszaki vezetője. "A SRE csapat több mint 300 év kombinált hangtechnikai szakértelmével rendelkezik. A teljesen új SRE-be történő befektetés biztosítja majd, hogy az elkövetkező 50 évig és azon túl is folytassuk az innováció iránti elkötelezettségünk. "