Lap tetejére

Rotel végfok akció!

Brutális erősítő, most brutálisan jó áron 959.000Ft helyett 767.000 forintért!

Csatornánkénti kimeneti teljesítmény 350W, mindkét csatornát meghajtva (8Ω, 20Hz-20kHz )
- Kettős monoblokk kialakítás
- Nagykapacitású kiszolgáló fóliakondenzátorok, összesen 80.000µF értékben
- Csatornánkénti kettős hangsugárzó terminál
- Szimmetrikus (XLR) bemenetek
- Kétállású bekapcsolás
- 12-volt trigger vezérlés
- Hőmérséklet, túláram és túlfeszültség elleni védelmi áramkörök.
- 5U magasságú készülékház

A Rotel A/B osztályú sztereó végerősítője csatornánként 350 teljesítményre képes 8 ohm-on, mindkét csatornát meghajtva. Ideális választás nagyobb helységekbe vagy kevésbé érzékeny hangsugárzók meghajtásához, melyekhez nagyobb teljesítmény szükséges, hogy a zene valódi dinamikáját legyenek képesek visszaadni.

Az RB-1590 lenyűgöző tulajdonságai a stabil alapnál, azaz a trafónál kezdődnek. Az erősítőben két darab toroid transzformátor található, melyeket a Rotel saját maga fejleszt és készít. A transzformátorok azonban csak részei a sziklaszilárd tápegységnek, melyben megtalálható még 8 darab speciális angol BHC gyártmányú fóliakondenzátor is. A BHC kondenzátorok a alacsony veszteségükről, gyors válaszidejükről híresek, továbbá képesek a nagy energiájú tranziensek és a dinamikus mélyhangok energiaellátására is. Ezeknek az alkatrészeknek köszönhetően a feszültség és áram ellátásra mindig stabil lesz, még a legnehezebb körülmények között is.

Azonban az RB-1590 nem csupán a nyers erőre alapszik. A készülék minden egyes alkatrészét gondosan megvizsgálták és hosszas meghallgatás után válogatták ki a megfelelő komponenseket. Az áramkörök valódi dupla monoblokk kialakítása pedig garantálja a maximális csatorna szétválasztást és a jobb sztereó hangképet.

Az RB-1590 a legmagasabb szintű minőséget nyújtja az igényes audió rajongóknak.