Lap tetejére

A Bowers & Wilkins bemutatja a P9 Signature-t!

P9 Signature

A zene szerelmeseivel kifejlesztett P9 Signature egyedülálló és lenyűgöző audió élményt biztosít; olyan testre szabott technológiákkal, melyek precíz magas frekvenciákat és megdöbbentő mélyhangokat képesek nyújtani. A fejhallgatót ugyanaz a mérnök csapat tervezte, aki a zászlóshajó 800 D3 hangsugárzót is. A P9 Signature a Bowers & Wilkins legnagyobb fület körbeölelő fejhallgatója és nagyszerű példája az 50 év alatt felhalmozott akusztikai és formatervi innovációknak.

Az kristálytiszta hallgatási élmény egyik technológiája, a meghajtó egységek innovatív pozícionálása. A meghajtókat úgy helyezték el, hogy azok sokkal természetesebb hangzást nyújtsanak. A viselője úgy hallja a hangokat, mintha azok egy normál sztereó hangsugárzóból szólnának, mintsem egy fejhallgatóból, olyan képalkotást, mélységet és tisztaságot nyújtva, mely valóban lélegzetelállító.

A fejpánt erőt és stabilitást ad, ugyanakkor el van választva a meghajtó egységek házától, így a nemkívánatos rezgések nem torzítják el a hangzást, és kényelmesebb viseletet is biztosít. Ez a gondolkodásmód és anyagválasztás a legújabb generációs 800 Diamond sorozat kivitelezésére hasonlít.

Csak a legjobb anyagokat használtuk fel a P9 Signature fejhallgatónál- semmit nem vettünk le a polcról, itt minden egyedi. Az összes alkotóelemet a Bowers & Wilkins mérnökei tervezték, hogy a legmagasabb minőségű zenehallgatási élményt nyújtsák.

A fejhallgató olasz Saffiano bőr bevonatot kapott,  olyan préseléssel kialakítva, mely által a bőr jellegzetesen rovátkolt kivitelű lett. A memória habból készült fülpárnák segítenek elkülöníteni a külvilág zaját és idővel a hallgató fejformáját felvéve,  rendkívüli kényelmet és akusztikai szigetelést is nyújtanak.

A P9 Signature innovatív összehajtható karjainak, az erős és könnyű alumínium szerkezetnek köszönhetően a fejhallgató ideális menet közbeni használatra. A luxus kivitelű tok tökéletes partnere a zászlóshajó fejhallgatónak, az elegáns velúr tapintású Alcantara® bevonat és a Saffiano bőr elemek, megvédik a fejhallgatót, ugyanakkor tükrözik a fejhallgató szépségét.

A P9 tartozéka egy kiváló minőségű vezeték, mely otthoni és menet közbeni zenehallgatáshoz is alkalmas. Ezen felül egy Lightning csatlakozós vezeték is fejlesztés alatt áll, melyet 2017 év elején ingyen megkapnak mindazok, akik P9 fejhallgatót vásárolnak és regisztrálják a terméküket a www.bowers-wilkins.com oldalán.

A P9 Signature egy igazi csúcs fejhallgató. A tisztaság és lenyűgöző mélyhangzás újraírja a menet közbeni zenehallgatás szabályait, és tökéletesen illeszkedik a Bowers & Wilkins öt évtizedes akusztikai kiválóságához.Leírás Fület körülölelő fejhallgató
Jellemzők  Nylon csillapítású membrán akusztikus bevonattal
  Nagy membránfelület
  CCAW tekercs, nagyméretű külső pólus mágnessel
  Kettős nyílású fülpárna
  Szabályozott, akusztikusan kialakított fülpárnák
  Cserélhető fülpárnák
  Cserélhető vezeték
  Összecsukható (csuklós) kialakítás
Meghajtó egységek  2x ø40mm (1.6in) szélessávú
Impedancia  22 ohm
Frekvencia tartomány 2Hz - 30kHz
Torzítás (THD)  <0.2% (1KHz/10mW)
Max. bemeneti teljesítmény  50mW
Érzékenység  111dB/V at 1kHz
Bemenetek 3.5mm sztereó jack (TRRS 4-pólusú CTIA spec.)
  3.5mm sztereó jack (TRS 3-pólusú aszimmetrikus sztereó spec.)
Vezeték hossz  1.2m és 5m
Nettó súly  415g
Kivitel  Valódi bőr és fém
Apple kompatibilitás  Made for iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, 
  iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, 
  iPad Pro, iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, 
  iPad mini 2, iPad mini, iPad (4. generáció), iPad 
  (3.generáció), iPad 2, iPod touch (6. generáció), 
  iPod touch (5. generáció), iPod nano(7. generáció).