Lap tetejére

Megjelent a legújabb Bowers & Wilkins fejhallgató a P3 Series 2!

P3 Series 2

A P3 Series 2 tökéletes azoknak, akik kristálytiszta hangzást szeretnének utazás közben. A könnyűsúlyú keret és az innovatív csuklós mechanika hihetetlenül erős és kényelmes. Továbbá a P3 Series 2 könnyen elrejthető kabátzsebbe vagy táskába, ezen felül egy kemény védőtok is tartozék, hogy megóvja a fejhallgatót, amikor nincs használatban.

Annak érdekében, hogy a P3 Series 2 természetes és hihetetlen tiszta hangzással rendelkezzen, a Bowers & Wilkins egy olyan kisméretű meghajtó egységet tervezett, mely különleges csillapítási rendszert használ a membrán mozgásának kontrollálására. Az eredmény hihetetlenül precíz hangzás, olyan erőteljes mélyhangokkal, melyek meghazudtolják a fejhallgató méretét.

A P3 Series 2 az előd modellhez hasonlatosan hordozható és összecsukható azonban prémium bőr borítást kapott. A P3 Series 2 fejhallgató a legjobb minőségű alumíniumból és báránybőrből készült, a komfort és a tartósság érdekében.

A P3 Series 2 távvezérlővel / mikrofonnal ellátott kábele zökkenőmentes iPhone® vezérlést tesz lehetővé, ezen felül a tartozék "univerzális " kábel pedig minden más mobiltelefonnal és MP3 lejátszóval használható. A kábelek cseréje nagyon egyszerű, csupán le kell pattintani a fülpárnákat.

A P3 Series 2 fogyasztói ára 48.000Ft