Lap tetejére

Bemutatkozik a Bowers & Wilkins P7 Wireless

Az új Bowers & Wilkins P7 Wireless – fedezze fel a tökéletes hangzást, vezetékek nélkül

A brit hangsugárzó gyártó a Bowers & Wilkins, mely a világ legjobb hangsugárzóit készíti, bemutatja az új P7 Wireless fejhallgatót. A menet közben is professzionális hangminőséget nyújtó, P7 Wireless kiegészítve a vezeték nélküli streamelés kényelmével, új minőségi szintet állít fel az utazás közbeni zenehallgatás terén.

 

A P7 Wireless az eredeti P7 és a díjnyertes P5 Wireless ötvözete. Az eredeti P7 akusztikai fejlesztéseiknek köszönhetően, a hangzás forradalmi: a mélyek feszesebbek lettek, az énekhangok fókuszáltabbak és az egész frekvenciatartományra jellemző a térérzet, kiegyensúlyozottság és tisztaság. A P7 Wireless mindezt az aptX™ Bluetooth® csatlakozással kombinálja, ezzel biztosítva a zökkenőmentes hangzást. A P7 Wireless másodpercek alatt párosítható a legnépszerűbb Bluetooth eszközökkel - telefonnal, tablettel és számítógéppel. Miután kapcsolódtak csak a lejátszást kell elindítani.

 

A P7 Wireless szíve a meghajtó egység, mely lelkiismeretesen kidolgozott, hogy felfedjen minden hangjegyet a zenében és lehetővé tegye a kifinomult felhasználók számára a Hi-Fi minőségű utazás közbeni lejátszást, úgy, ahogy azt még sosem tapasztalta azelőtt. A P7 Wireless zenéinek mély és magas frekvenciáit tökéletesen szólaltatja meg, míg az extra kényelmes memóriahabos fülpárnák kényelmet és hosszú hallgathatóságot biztosítanak. A lejátszás egyszerűen vezérelhető az intuitív kialakításnak köszönhetően, az újratölthető akkumulátor pedig 17 órás vezeték nélküli lejátszást nyújt és USB kapcsolaton keresztül tölthető. Ha kábeles kapcsolatra lenne szükség a mellékelt tartozékok között természetesen az is megtalálható.

A P7 Wireless a tartósság és a kényelem érdekében a legfinomabb anyagokból készült, beleértve az alumíniumot és a báránybőrt. A fejhallgató összecsukható megkönnyítve a szállítást, a védelemről pedig a mellékelt tok gondoskodik A P7 Wireless a Bowers & Wilkins egyre növekvő fejhallgató családjához csatlakozik. A nagyobb kényelemért és a zajcsökkentés érdekében a P5 Wireless- nél már megismert memóriahabos fülpárnák gondoskodnak. Mindkét modell hűen tükrözi azt az akusztikai tapasztalatot és kiválóságot, melyet csak a Bowers & Wilkins tud nyújtani.

Az új P7 Wireless Szeptembertől kapható 128.000 forintos áron.