Lap tetejére

2200i

Mi jobb a legjobb DAC-nál és az analóg puffereknék? Semmi. Ez így van, semmi, nincs beépített DAC vagy analóg áramkör - ez tényleg valóban jobb! A 2200i előerősítő DSP kimenete közvetlenül az erősítő szekció DSP bemenetére csatlakozik, így kiiktatjuk DAC és ADC konverziós veszteségeket, a hozzájuk tartozó analóg áramköri zajt és torzítást. Ez a titka, hogy az új Sigma 2200i sztereó integrált erősítő kiváló ár / érték aránnyal rendelkezik.

Azáltal, hogy a digitális jeleket digitálisan tartjuk egészen az erősítő kimeneti szűrőjéig lerövidítjük a jel útját, a Digitális-analóg és Analóg-digitális átalakítók, valamint a hozzájuk kapcsolódó analóg áramkörök veszteségeinek elkerülésére. Mindez lefordítva a jobb hangzást jelent, kedvezőbb árért. A jel útjának és a kapcsolatok megtakarításával a 2200i még jobb lett.

A bemeneteket tekintve a 2200i a Sigma SSP sztereó változatának tekinthető: USB A és B, Airplay és DLNA kompatibilis Ethernet streaming, koaxiális, optikai , XLR, RCA és egy opcionális lemezjátszó bemenet is megtalálható (a CP-800 és a Sigma SSP modellekhez is elérhető). Ezen felül 4 HDMI 2.0 bemenet (melyből az egyik HDCP 2.2 kompatibilis) találhatunk a hátlapon. A HDMI kapcsolásnak köszönhetően, az AV forrásokat is kényelmesen kezelhetjük, mint például a set top box, Blu ray lejátszó stb.

A Classé érintőképernyős vezérlő segítségével a már jól ismert digitális hangszínszabályzó, és csatornánként 9-sávos PEQ és rugalmas basszus menedzsment alkalmazásokat használhatjuk. Az egyetlen beépített DAC a  mélysugárzó kimenetért felel. Az IP vezérlés az iOS és Android alkalmazásokkal érhető el.

Az erősítő rész a tápegységből, a DSP-ből és az AMP2 erősítő áramköreiből áll, így alkotva egy komoly teljesítményű, nagy felbontású integrált erősítőt. Képes szinte a piacon megtalálható bármilyen hangsugárzót meghajtani, beleértve az új 800-as sorozat hangsugárzóit is.

A Sigma 2200i 3U magas házának alapterülete az összes többi Sigma modell méretével megegyezik. A készülék előlapjának alsó harmadát elfoglaló extra 1U helyen légbeömlő nyílás található. A hátlapon található kisméretű Noctua ventilátor alacsony fordulatszámon dolgozik, mely csendben, szívja a levegőt a házba, hogy az áramköröket, kényelmes üzemi hőmérsékleten, ezáltal hosszabbítva meg az elektronikus alkatrészek élettartamát.

A Sigma 2200i modell is megkapta a régebbi Sigma modellek különleges rackbe szerelhetési megoldását.

Egyszerűen csak távolítsa el az oldalon található füleket, forgassa el őket, így azonnal beszerelhetővé válik a rackbe. Nem szükséges külön készletként megrendelni vagy keresgetni a füleket, minden, amire szüksége lesz, a készüléken van. Összefoglalva, ahogy a Sigma MONO, a Sigma 2200i is szélesíti és erősíti a Sigma sorozatot. A kényelmes és hatékony Sigma sorozatba, tökéletesen illeszkedik a sztereó integrált erősítő is. Teljesítmény, számos csatlakoztatási lehetőség, egyedülálló tulajdonságok és rengeteg energia áll rendelkezésre, ellenállhatatlan áron. Ez a Sigma, ez az, amit mi csinálunk.USB audió  24-bit/192 kHz- ig
USB (Host)  töltési lehetőség 2 Amper
AirPlay támogatott formátumok AAC (8 - 320 kbps)
  Védett AAC (az iTunes Store-ból),
  HE-AAC, MP3 (8 - 320 kbps),
  MP3 VBR, Audible (2, 3, 4 formátumok)
  Audible Enhanced Audio (AAX és AAX+),
  Apple Lossless, AIFF és WAV
DLNA támogatott formátumok Apple Lossless (ALAC), mp3, FLAC,
  WAV, Ogg Vorbis, WMA, AAC
   
Frekvencia válasz 10Hz – 20kHz, -1dB, 4Ω-on
Kimeneti teljesítmény 2x200W 8Ω-on,  2x400W 4Ω-on
Harmonikus torzítás <0.018% @ 1kHz minden csatornán, 1/8 teljesítménynél 4Ω-on
Maximum bemeneti szint (aszimmetrikus)  2 Vrms
Maximum bemeneti szint (szimmetrikus) 4 Vrms
Maximum kimeneti szint  113V csúcstól csúcsig, 40V üresjáratban
Jelerősítés tartomány /-93 dB/ - /+14 dB/
Jel/zaj arány 97 dB
Készenléti teljesítményfelvétel (ébrsztés mód aktív)  < 3W 
  (ébrsztés mód inaktív) < 0.5W
Névleges teljesítményfelvétel 185W
Hálózati feszültség 90V - 264V, 50/60Hz
Külső méretek Szélesség: 433mm
  Mélység (csatlakozók nélkül): 370mm
  Magasság:140 mm
Nettó súly 12.11 kg
Szállítási súly 15.57 kg
   
Minden teszt súlyozatlan, 20Hz – 20kHz sávszélességnél készült.  

 

Fogyasztói ár: 
1 575 000 Ft /db