Lap tetejére

RT-1570

- DAB+ / FM / internet rádió és hálózati stream,
- Típusonként elkülöníthető memóriák (30db) a DAB, FM és internet rádió állomások tárolására,
- Audiofil Wolfson DAC konvertálja az FM / DAB+ modulok jelét analóggá,
- Nagyfelbontású fájlok lejátszása 24bit / 96kHz-ig,
- Első osztályú a Rotel által tervezett és gyártott toroid transzformátor,
- Elkülönített szekciójú transzformátor a digitális és analóg áramkörökhöz, a virtuálisan zajmentes audió jelutak érdekében,
- 4 független feszültségstabilizáló áramkör a digitális és analóg részegységekhez,
- "Slit foil" kondenzátorok a tápegységben, melyek segítenek minimalizálni a zajt és a torzítást,
- Az RT-1570  áramköri kivitele és komponensei az RC-1570 előerősítőből lettek eredeztetve,
- Digitális és analóg kimenetek is megtalálhatóak a maximum rendszerintegrálhatóság érdekében,

Az RT-1570 nem csak hagyományos FM és DAB rádióállomásokat (beleértve a DAB+ állomásokat is, ahol elérhető) képes fogni, hanem internet rádió streamingre és hálózati lejátszásra is képes, egy médiaszerverről.

Az RT-1570 belsejében a Rotel ismert toroid transzformátora dolgozik, különálló tekercseléssek a független tápegységekhez; kettő a DAC áramköröket, a harmadik a szűrő és kimeneti áramköröket látja el energiával. Ebben a modellben is megkapták a "Slit foil" kondenzátorokat a szűrő és kimeneti áramkörök, melyeket kifejezetten ehhez a modellhez fejlesztettek. A negyedik tápegység az alsóbbrendű áramköröket például a CPU-t és kijelzőt hajtja. Ahogy az egy audiofil termékhez illik, természetesen minden áramkör független feszültség szabályozást és szűrést kapott.

Természetesen az RT-1570 FM és DAB (DAB+) adásokat is képes fogni, ezen felül számos audió formátummal is megbirkózik (mint például az mp3,FLAC és AIF) 24bit 96kHz-es felbontásig. Ez a sokoldalúság a gyakorlatban azt jelenti, hogy az internet rádió adások és a nagyon nagy felbontású anyagok (általában a helyi média szerveren tárolt anyagok) is egyaránt a natív formátumukban és felbontásukban képesek megszólalni. Amennyiben a maximális 24bit/192kHz- es felbontású fájlokat szeretnénk lejátszani, érdemes szemügyre venni az RA-1570 és RC-1570 modelleket, melyek rendelkeznek PC-USB bemenettel is.

Az RS-232 aljzatnak köszönhetően az RT-1570 egyszerűen beilleszthető olyan multi room rendszerekbe, mint a Crestron vagy AMX. A 'Rotel Link' pedig egy úgynevezett 'plug and play' kapcsolatot biztosít a kompatibilis Rotel termékekkel, így az összes készülék még egyszerűbben irányítható. Az RT-1570 természetesen 12V trigger aljzattal is rendelkezik, a távoli ki és bekapcsoláshoz. 

Fogyasztói ár: 
375 000 Ft /db