Lap tetejére

RC-1590

- Kettős toroid transzformátor a tökéletes analóg / digitális izolációért.
- TI precíziós hangerőszabályzó IC.
- MM lemezjátszó bemenet.
- Három, vonalszintű analóg bemenet (CD, Tuner és Aux).
- Hat digitális bemenet (három koaxiális; három optikai).
- 32bit / 768kHz-es Asahi Kasei digitális /analóg konverter.
- Beépített Bluetooth modul mely támogatja az APTX és a sztenderd SBC kodeket is.
- Előlapi USB bemenet iPod/iPad csatlakoztatásához, 2.1A töltő kapacitással.
- Hátlapi PC-USB bemenet 24bit/192KHz Windows, MAC és DoP (DSD over PCM) támogatással.
- Hangszín szabályzás levágás/erősítés akár 10dB-ig.
- Szimmetrikus (XLR) bemenetek.
- Kettős, szimmetrikus (XLR) és aszimmetrikus (phono) kimenetek.
- Kettős mélysugárzó kimenet.
- Előlapi kijelző.

Az RB-1590 végerősítőhöz ideális partner az RC-1590 előerősítő. Az RC-1590 úgy lett megépítve, hogy a lehető legjobb hangminőséget képviselje, ugyanakkor hihetetlenül sokoldalú és rugalmas legyen. 

Az áramköri tervezés már a tápegységeknél elkezdődik, ezért az RC-1590- nél két darab, saját gyártású toroid transzformátor látja el a digitális és analóg áramköröket, így biztosítva a lehető legjobb szeparációt. Természetesen külön analóg és digitális stabilizátor áramkörök is dolgoznak a készülékben, egyedi fóliakondenzátorokkal kiegészítve. Ezek a kondenzátorok alacsony veszteséggel és gyors válaszidővel rendelkeznek, ezáltal képesek a nagy energiájú tranziensek energiaellátására.

A készülék minden komponense és az áramköri topológia is hosszas tervezés és meghallgatás eredménye. Például az analóg és digitális áramköröket külön- külön mérnöki csapat fejlesztette ki, majd ez után kerültek egy termékbe. Az analóg bemeneteknél alacsony zajú áramköröket találunk, beleértve a kiváló minőségű mozgó mágneses lemezjátszó bemenetet is. A digitális bemenetek teljesen izoláltak, többek között itt található meg az AKM, 32bit 768kHz Digitális/ analóg konverter is.

Természetesen a készülékhez tartozék a távvezérlő. További jellemzők: 2x12V trigger kimenettel, változtatható fényerejű kijelző, automatikus kikapcsolási időzítő (konfigurálható 1óra, 2óra, 5óra, 12óra vagy ki), IP és RS-232 vezérlés- szoftverfrissítés, Rotel Link csatlakozás, külső IR bemenet és előlapi 3,5mm jack bemenet.

A kompromisszumot nem ismerő zenerajongók ideális választása a nagyszerű ár/érték arányú RC-1590.

Fogyasztói ár: 
559 000 Ft /db