Lap tetejére

P5 Wireless

A P5 Wireless a Bowers & Wilkins első Bluetooth®  fejhallgatója, mely ugyanazt a teljesítményt, precizitást és valódi Hi-Fi hangzást kínálja, mint a már jól ismert P5 S2 fejhallgató. Ugyanazokból a luxus anyagokból és ugyanolyan precíz módon lett megépítve. csupán kiegészült a kiváló minőségű, vezeték nélküli streameléssel.

A P5 Wireless fejhallgató ugyanazt a Bluetooth aptX® technológiát használja, mint a lenyűgöző hangú Bowers & Wilkins T7 modell, mely képes az eszközéből (legyen szó okostelefonról, tabletről vagy számítógépről) a lehető legjobb hangminőséget előhozni.

A P5 Wireless egyszerűen csatlakoztatható a kompatibilis készülékhez és az intuitív kezelőszerveknek köszönhetően, nem csak a lejátszás/ állj vagy léptetés funkciók használhatóak, hanem a hívásfogadás is.
A fantasztikus zenei hangzás mellett két mikrofon segíti a jó hangminőségű telefonbeszélgetéseket.

A P5 Wireless újratölthető akkumulátora akár - a kategóriában legjobb -  17 órás lejátszásra képes. A töltés a mellékelt USB kábelnek köszönhetően pedig gyerekjáték. Ha pedig a vezetékes összeköttetéssel hallgatna zenét, az is lehetséges: a kábelt, a hordtáskával együtt tartalmazza a doboz. 

A luxus bőr és az alumínium anyagok diszkrét, időtálló formaterve ismerős lehet azoknak, akik már ismerik a P5 Series 2 fejhallgatót. Azok az emberek, akik eddig a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságát keresték, P5 Wireless fejhallgató személyében első ízben találkozhatnak a Bowers & Wilkins hangminőségével.