Lap tetejére

Zeppelin Wireless

 

A tökéletes hang utáni kutatásáról híressé vált brit audió cég, a Bowers & Wilkins, az eredeti Zeppelin hangsugárzóval újrafogalmazta a kategóriájának minőségi szintjét. Most, nyolc év elteltével ugyanezt teszi a Zeppelin Wireless modellel is. Ugyanolyan, azonnal felismerhető sziluettel rendelkezik, de a hangsugárzó minden részlete teljesen megújult, hogy a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa.  Ahogy az előd, ez a modell is újraalkotja az egydobozos hangsugárzóktól elvárt szintet.

Mind az öt hangszóró jelentős változáson esett át. A magassugárzó kettős dóm kialakítású, mely a díjnyertes CM sorozatban is megtalálható. A középsugárzók pedig az FST technológiát kölcsönözték a nagyobb szériáktól. Ez a különleges hangszóró kialakítás a zászlóshajó 800 Diamond sorozatban is megtalálható és lehetővé teszi, hogy a Zeppelin Wireless kristálytiszta, élethű hangszer és énekhangokat szólaltasson meg. Az új 6 inch átmérőjű mélysugárzó pedig hosszúlöketű tekerccsel rendelkezik, az igazán ütős és erőteljes mélyhangok érdekében.

Az új készülékház is jelentős módosításokon esett át, a vibrációk csökkentésének érdekében. A hangszórókat magába foglaló előlap 50 százalékkal vastagabb lett az elődhöz képest, a szükséges pontokon pedig speciálisan kialakított üvegszálas bordázat erősíti a kabinetet. Az eredmény pedig kristálytiszta hangzás, az elsőrangú hangszórókból.

A digitális jelfeldolgozásnak (DSP) köszönhetően a Zeppelin Wireless kétszer erőteljesebb az elődjénél. Részletgazdag és kifinomult hangzása, valóban jobb hallgatási élményt  nyújt, mint a saját kategóriájában lévő modellek. A fejlesztéseket a vezeték nélküli csatlakozás triója, az AirPlay, a Bluetooth aptX és a Spotify Connect egészíti ki, így csak néhány érintés szükséges a hibátlan hangzású zenék lejátszásához. A Bowers & Wilkins Control App ugyancsak megújult. Ezentúl iOS, Android, Mac és PC platformokon is elérhetővé vált. A beépített hangerő szabályozás és lejátszás funkciókkal pedig a felhasználói élmény is javul.

Olyan nagytudású, mint amilyen szép. A Zeppelin Wireless lendületes vonalvezetése esztétikailag elismerést parancsoló, az ideális alakjának köszönhetően pedig napjaink legjobb hangzású és kinézetű vezeték nélküli hangrendszere. A Zeppelin Wireless képes a helység bármely szegletéből a középpontba helyezni a zenét, míg a továbbfejlesztett hangkép olyan akusztikai atmoszférát teremt, amely meghazudtolja a méretét.

A Zeppelin Wireless egy olyan egydobozos hangrendszer, mely nemcsak a fülnek, hanem a szemnek is kellemes.

 

 Leírás  Vezeték nélküli hangrendszer
Technikai jellemzők  Apple® AirPlay® technológia
  Bluetooth® v4.1, Class 2
  Spotify® Connect
  Digitális jelfeldolgozás (DSP)
  Digitális erősítő
Meghajtó egységek  2x 25mm kettős dóm magassugárzó
  2x 90mm FST™ középsugárzó
  1x 150mm mélysugárzó
Frekvencia válasz  44Hz – 28kHz 
Erősítő kimeneti teljesítmény  2x 25W (magassugárzó)
  2x 25W (középsugárzó)
  1x 50W (mélysugárzó)
Hálózati feszültség  100V – 240V ~ 50/60Hz
Teljesítményfelvétel:   
Alvó mód (hálózat készenlétben) 1.50W alatt
Készenlét mód 0.30W alatt
Bemenetek Hálózat (RJ45 Ethernet vagy Wi-Fi)
  Auxiliary – analóg (3.5mm-es mini jack)
  USB – csak szervíz
Magasság  188mm 
Szélesség  660mm
Mélység  183mm
Súly  6.5kg
AirPlay kompatibilitás  iPhone®, iPad® és iPod touch® ,iOS 4.3.3 vagy újabb 
  rendszerrel, Mac® OS X Mountain Lion vagy újabb 
  rendszerrel, valamint PC iTunes® 10.2.2 vagy újabb 
  programmal
Bluetooth kodekek aptX Standard késleltetés
  AAC
  SBC

 

Fogyasztói ár: 
219 000 Ft /db