Lap tetejére

P5 S2

A Bowers & Wilkins P5 Series 2 fejhallgató erőt, precizitást és valódi Hi-Fi hangzás nyújt, melyek miatt a P7 fejhallgatónk is sikeres lett. Ezekhez társul a hordozhatóság és az eredeti P5 luxus kivitele.

A P7 sikerét és népszerűségét az innovatív, Hi-Fi szemléletű meghajtó egységeknek- melyek hasonlóak a klasszikus Hi-Fi hangszórókhoz-  köszönhette. Azóta az áttörés óta a Bowers & Wilkins mérnökei azon dolgoztak, hogy ezt a technológiát, más fejhallgatóba is át lehessen ültetni. Ennek az eredménye az új és jelentősen továbbfejlődött P5 Series 2.

Ahogy a P7 esetében, a P5 Series 2 is egy felfüggesztett membránt alkalmaz, mely sokkal inkább hasonlít egy tradicionális hangszóróhoz, mint bármely más fejhallgató technológiához. Ennek eredményeképp az új P5 lélegzetelállító, csodálatosan nyitott és tágas hangszínpadot, továbbá erőteljes, de természetesen feszes mélyhangokat és részletező, életteli hangzást nyújt.

Útközbeni zenéléshez tervezve- a Made for iPhone vezetékkel és hordtáskával ellátott új P5 Series 2 ugyanolyan könnyű, kényelmes és luxus kivitelű, mint az elődje. Az új meghajtó egységek a legjobb anyagokkal lettek beburkolva, beleértve a valódi bőrt és a tömör fémet is. Az új P5 Series 2 jellemzői ugyan elbagatellizálhatóak, de mégis átitatja  az igazi stílus és a végtelen viselhetőség, mely a luxus kivitelű, kényelmes illeszkedésnek köszönhető. Annyira kényelmes, hogy elfelejti a fejhallgatót- csupán csak a zenét fogja érezni.

Az új P5 jellemzői

Új meghajtó egységek  A P5 Series 2- ben lévő, a díjnyertes P7 technológiáin alapuló meghajtó egységek, felfüggesztett membránja sokkal inkább hasonlít egy hagyományos hangszóróhoz, mint bármely más fejhallgatóhoz. Az eredmény pedig a membrán sokkal precízebb mozgása, mely sokkal pontosabb hangreprodukciót biztosít.

Új belső komponensek  Szinte minden belső komponens megváltozott, hogy a lehető legjobb hangzást biztosítsa az új, hordozható P5 Series 2 fejhallgatónak.

Formaterv és anyagok Amiben osztozik az új P5 Series 2 és az elődje, az a minőségi megépítés és a komfort kialakítása. High- end anyagok találhatóak mindenütt, beleértve a bőr borítású házat és fejpántot, tömör fém bevonatot és a fejpánt szerkezetét is.

Hordozhatóság  Valódi Hi-Fi hangzást zsúfolni a P5 Series 2-be, nem egyszerű dolog. Mégis az új P5 Series 2 jobban szól mint valaha, anélkül, hogy nehezebb vagy nagyobb méretű lenne. Az "okostelefon" kábellel és hordtáskával ellátott P5 Series 2 valódi Hi-Fi hangzást nyújt, bárhová is menjen.

iPhone- hoz készítve A P5 Series 2  jellemzője még a továbbfejlesztett Made for iPhone mikrofonnal és távvezérlővel ellátott vezeték, javított ergonómiával, a könnyebb kezelhetőség érdekében.

P5 S2 teszt az AV Online oldalán.

 


Műszaki adatok  
   
Modell P5 Series 2
Leírás Fülre helyezhető fejhallgató
Technikai jellemzők Nylon csillapítású membrán
  CCAW tekercs
  Cserélhető fülpárna
  Cserélhető vezeték
  Összehajtható (lapos) dizájn
  Csillapító hab
Meghajtó egység  2x ø40mm (1.6in) szélessávú
Impedancia 22 ohm
Frekvencia tartomány 10Hz - 20kHz
Torzítás(THD)  <0.4% (1KHz/10mW)
Max. bemeneti teljesítmény  50mW
Érzékenység 108dB/V,1kHz- nél
Bemenet 3.5mm sztereó mini jack (CTIA 4-pólusú)
Magasság 192mm kinyitva, 130mm összehajtva
Szélesség 190mm
Mélység 70mm
Vezeték hosszúság  1.2m
Súly  195g
Mellékelt tartozékok Univerzális vezeték (3.5mm sztereo 2-pólusú mini jack)
  Védőtáska
Apple kompatibilitás  A távvezérlő és mikorofon az iPhone 3GS és újabb,  
  iPod Touch 2. generációs és újabb, továbbá  
  minden iPad modellel kompatibilis. 
  A távvezérlő az iPod Classic minden modelljével, 
  az iPod Nano 4.generációs és újabb, iPod Shuffle
  3.generációs és újabb modelljeivel kompatibilis

 

 
Fogyasztói ár: 
49 990 Ft /db