Lap tetejére

SSP MKII

A modern high-end audió rendszerek két fő részre oszlanak: sztereóra és házimozira. Valójában azonban ritkán használják kizárólag a megfelelő szerepre. A legtöbb rendszerben van televízió, melyhez kétcsatornás rendszer kapcsolódik vagy házimozi rendszer amelyen zenét hallgatnak. Elkerülhetetlen, hogy ezek a rendszerek mindkét feladatot teljesítsék, akár kompromisszumok árán is.

A Sigma SSP úgy lett kialakítva és megtervezve, hogy a két fő kategória közé építsen hidat. Optimalizált sztereó előerősítő/processzor, de HDMI jelfeldolgozásra és 7.1 csatornás multicsatornás hangra is képes. A sztereó előerősítő/processzor áramkör a legújabb Delta sorozatú CP-800- ból származik, így téve a Sigma SSP-t nagyszerű sztereó előerősítővé. A mérési eredményei kivételesek, melyek azt sugallják, hogy a Sigma SSP a "költség nem számít" építési filozófiájával készült. Hangminőségileg a Sigma SSP egy önálló D/A konverterrel egybeépítve egyedülálló sztereó hangzásra képes, ugyanakkor képes kezelni a nagyfelbontású anyagokat, beleértve a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio formátumokat is. 

A különböző csatlakoztatási lehetőségek lehetővé teszik szinte bármilyen forrás optimális használatát:  audió streamelése aszinkron módon, számítógépről, adattárolóról, vagy az interneten keresztül a Sigma SSP Ethernet aljzatán. A Sigma SSP támogatja az Airplay és a DLNA streaming funkciókat is. AZ első és a hátsó panelen elhelyezkedő USB aljzat támogatja az aszinkron streamelést számítógépről vagy iOS eszközről. Nyolc HDMI bemenet( belértve az előlapon található aljzatot is) teszi lehetővé a Blu ray lejátszók, játékkonzolok és beltéri egységek optimális csatlakoztatását. Az Audio Return Channel kompatibilis aljzatnak köszönhetően a képernyőn nézett YouTube, Netflix és más internetes források is továbbítódnak a Sigma SSP készülékre HDMI összeköttetés esetén. A koax és optikai digitális aljzatok a HDMI csatlakozással nem rendelkező készülékeknek lettek kialakítva.

A DSP használata javítja a hangzást és elérhető bármely bemeneten. Mélyhang menedzsmenttel és digitális vezérlésű hangszínszabályozással a rendszert az Ön hangsugárzójához és szobájához illesztheti, így minden forrás a lehető legjobb módón szólhat. Továbbá opcionális MM/MC lemezjátszó egység is kapható a Sigma SSP processzorhoz. 

A Sigma SSP egyedülálló hangminőséggel és árral rendelkezik, mely a különleges tervezésnek, a Classé Montréal és a B&W Group gyártási lehetőségeinek köszönhető.

Nincs még egy olyan high-end audió gyártó akinek ilyen forrásokhoz fér hozzá, hogy ilyen versenyképes árú készüléket hozzon létre. A Sigma SSP úgy lett kialakítva és megtervezve, hogy az példamutató minőséget és utolérhetetlen értéket képviseljen. Az elkövetkezendő néhány évben, az előerősítő/processzor kategóriában bizonyosan referenciaként fog rá mindenki hivatkozni.USB audió  24-bit/192 kHz- ig
USB (Host)  töltési lehetőség 2 Amper
AirPlay támogatott formátumok AAC (8 - 320 kbps)
  Védett AAC (az iTunes Store-ból),
  HE-AAC, MP3 (8 - 320 kbps),
  MP3 VBR, Audible (2, 3, 4 formátumok)
  Audible Enhanced Audio (AAX és AAX+),
  Apple Lossless, AIFF és WAV
   
DLNA támogatott formátumok Apple Lossless (ALAC), mp3, FLAC,
  WAV, Ogg Vorbis, WMA, AAC
   
Frekvencia válasz 8 Hz - 200 kHz < 1 dB, sztereó digitális 
  8 Hz - 20 kHz < 0.5 dB, minden más forrás 
Csatorna egyezés (Bal,  Jobb)  jobb, mint 0.05 dB
Torzítás (THD+zaj)  0.0005%, digitális forrás /bypassed
  analóg forrás
  0.002%, feldologozott analóg forrás
Maximum bemeneti szint (aszimmetrikus)  2 Vrms (DSP), 4.5Vrms (átengedett)
Maximum bemeneti szint (szimmetrikus) 4 Vrms (DSP), 9 Vrms (átengedett)
Maximum kimeneti szint (aszimmetrikus) 9 Vrms
Maximum kimeneti szint (szimmetrikus)  18 Vrms
Jelerősítés tartomány /-93 dB/ - /+14 dB/
Bemeneti impedancia (aszimmetrikus) 100 kΩ 
Bemeneti impedancia (szimmetrikus)  50 kΩ 
Kimeneti impedancia (aszimmetrikus) 100 Ω
Kimeneti impedancia (szimmetrikus)  300 Ω
Jel/zaj arány 104 dB, átengedett analóg forrásnál 
  (referencia: 4Vrms bemenet, súlyozatlan)
  101 dB, feldologozott analóg forrásnál 
  (referencia: 'teljes skála' bemenet, súlyozatlan)
  105 dB, digitális forrásnál 
Csatorna szeparáció jobb, mint 100 dB
Csatorna egyezés (Bal,  Jobb)  >0.05 dB
Áthallás (bármely bemenet és kimenet között)  jobb, mint -130 dB @ 1 kHz
Készenléti teljesítmény felvétel <0.5W
Névleges teljesítmény felvétel 35 W
Hálózati feszültség 100-240 V, 50/60 Hz
Külső méretek Szélesség: 433mm
  Mélység: 370mm (a csatlakozók nélkül)
  Magasság: 95mm
Nettó súly 8.21 kg
Szállítási súly 11.34 kg

 

Fogyasztói ár: 
1 860 000 Ft /db