Lap tetejére

Hi-Fi szabadon

Bowers & Wilkins bemutatja a T7-et, az eddigi leghordozhatóbb vezetéknélküli hangsugárzóját  

A T7 a Bowers & Wilkins első Bluetooth hangsugárzója és mint minden Bowers & Wilkins terméknél a T7-nél is minden a hangról szól. A kompakt méretű hangsugárzóban elsőként kerül kereskedelmi bemutatásra a Bowers & Wilkins Micro Matrix technológiája. A Matrix belső merevítést a referencia 800 Diamond sorozat használja, mely többek között a Abbey Road Studios-ban is megtalálható továbbá Micro Matrixnéven bekerült a Bowers & Wilkins következő generációs autó audió koncepciójába is. Ez a  méhsejt alakú struktúra jelentős módon kimerevíti a kabinetet, ezzel nyújtva stabil alapot a T7 hangszóróinak.

A T7 két (szabadalmaztatott), egymással szembeállított, nagy teljesítményű basszus radiátorokat használ a mélyhangok kiemeléséhez, így segítve elő a megdöbbentően széles tartományú, részletgazdag hangzást. A T7 két, 50mm átmérőjű, optimalizált hangszórója egy nagyon hosszú tervezési folyamat eredménye. A folyamat során az iparág legjobb hallgatói tesztelték a hangszórókat: a  Bowers & Wilkins akusztikai mérnökei. Ezen felül az aptX Bluetooth biztosítja, hogy bármely Bluetooth kompatibilis PC-ről, tabletről vagy mobiltelefonról a nagyfelbontású anyagok streamelése során ne vesszenek el a részletek.

A Bowers & Wilkins termékeit mindig úgy tervezzük, hogy azok egyszerűen kezelhetőek legyenek. Igyekszünk például a lehető legkevesebb gombot használni, de ezzel a lényeges kezelhetőségen nem rontva. A T7 esetében egy lépéssel továbbfejlesztettük a kezelhetőséget. A könnyen használható kezelőgombok mellett diszkrét audió visszajelző hangok is segítik a felhasználót. Ezeket a hangokat Mira Calix nemzetközi zeneszerző, művész és előadó segítségével alakítottuk ki.

A T7 a leghordozhatóbb Bowers & Wilkins hangsugárzó, amit valaha is készítettünk. A mérete egy keményfedeles könyvhöz hasonlatos, könnyedén felkapható és vihető, továbbá a T7 újratölthető akkumulátorának köszönhetően akár 18 órán át is használható normál hangerőszinten.

A T7 kompakt méretű, ugyanakkor kellőképp szilárd  és nagy teherbírású, mely egy kiváló minőségű hangsugárzótól elvárható. A gumi borítás védelmet és minőségi érzetet nyújt és a hangsugárzónak jellegzetes, elegáns dizájnt biztosít. 

A T7 valódi hi-fi hangzást nyújt, mindezt vezetékek nélkül.

 

A T7 jellemzői

Micro Matrix A T7-et körbeölelő jellegzetes méhsejt struktúra nem csak show elem. A Micro Matrix kimerevíti a hangsugárzó kabinetet, csökkenti a doboz rezonanciáit, ezáltal tisztább és precízebb hangzást nyújtva.

Hangszórók A T7 két 50mm átmérőjű, optimalizált hangszórót használ, hogy a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa ebben a kisméretű kabinetben. A hangszóró membrán anyaga üvegszálból készül, melyet a díjnyertes Bowers & Wilkins vezetéknélküli hangrendszereinkben is használunk.

Nagy teljesítményű basszus radiátor A T7 két (szabadalmaztatott), egymással szembeállított, nagy teljesítményű basszus radiátort használ, mely úgy lett kialakítva hogy még nagy hangerőszinten is lenyűgöző mélyeket biztosítson, rezonanciák vagy zörgések nélkül. Az eredmény pedig több és jobb minőségű mélyhang egy kisebb kabinetből.

Elektronika Kiváló minőségű digitális / analóg konverterek (DAC) biztosítják, hogy a hangzás a lehető legjobban hasonlítson az eredeti forrásanyaghoz. A digitális jelfeldolgozás garantálja, hogy a hangzás mindig kontrollált legyen, bármit is hallgasson és bármekkora hangerőn. Továbbá két szűrőmentes D osztályú erősítő szállítja a sima, nyílt magasakkal, érthető középtartománnyal és feszes mélyhangokkal rendelkező hangzást.

Bluetooth aptX  A bluetooth vezetéknélküli stream lehetősége, szinte minden modern, hordozható eszközbe - laptop, okostelefon, tablet-  beépítésre került. Az aptX audio kodeknek köszönhetően jelentősen javul az adatátvitel, anélkül hogy a hangminőség romlana vagy késleltetési gondok lépnének fel.

Felhasználói felület  Az egyszerűen használható, intuitív felhasználói felület egyedi audió jeleit Mira Calix zeneszerző, művész és előadó segítségével alakítottuk ki.

Lejátszás bárhol A beépített nagy teljesítményű, Lithium Ion, újratölthető akkumulátornak köszönhetően elfelejtheti a dugókat és hálózati aljzatokat, a T7 bárhol és bármikor Önnel lehet.

Fogyasztói ár: 99.990Ft