Lap tetejére

C5 S2

 Az új Bowers & Wilkins C5 Series 2 fülhallgató minden téren továbbfejlődött az elődhöz képest. A legfontosabb tényező, a hangminőség szempontjából jelentős előrelépés történt, ami a kisméretű meghajtó egységek kialakításának köszönhető, beleértve az új hangszórót és más belső komponenst is. Az eredmény pedig a teljesen megújult C5 Series 2, mely az előd külsejét megtartotta, de annál sokkal jobban szól. A C5 Series 2 az eddig készített legjobb hangú fülhallgatónk.
 
A jelentős hangminőségbeli előrelépés, részben az új, optimalizált 9.2mm átmérőjű dinamikus meghajtóknak köszönhető. Ezek az egységek erőteljes mélyeket képesek lesugározni, mégis precízen kontrollállt természetes hangzással rendelkeznek. A C5 Series 2 mikroporózus szűrője pedig tágas, részletekben gazdag, élethű hangzást biztosít.

Kívülről tekintve, az eredeti C5 biztonsági hurok kialakítása megmaradt. Ez az ötletes innováció lehetővé teszi, hogy a fül belső gerincére gyorsan és kényelmesen illeszthető legyen a fülhallgató, mely ezután biztonságosan a helyén marad. Annak ellenére, hogy a külső részletek és a felhasznált minőségi anyagok ugyanazok maradtak, a C5 Series 2 súlya 10 százalékkal csökkent. Ez azt jelenti, hogy a viselése még kényelmesebb lesz, kiváltképp hosszabb zenehallgatás esetén.
 

Nem csupán a hang és a kényelem javult, a C5 Series 2 jobban is néz ki az elődjénél. Új, fekete bevonatot kapott, színben illeszkedő vezetékkel. Megjelenés, könnyű súly, kényelem és lenyűgöző hangminőség: az új C5 Series 2 a komfort és a páratlan hangzás találkozása.

Az új C5 jellemzői

Az eddigi legjobb hang  A legjobb hangú fülhallgatónk meghajtó egysége jelentős fejlesztéseken esett át. Az optimalizált 9.2mm- átmérőjű dinamikus meghajtók, a különleges mikroporózus szűrő, és a „Tungsten Balanced” kialakítás erőteljes és precízen kontrollált mélyhangokat, tágas, részletekben gazdag, élethű hangzást biztosít.    

Az eddigi legjobb kényelem Az új C5 Series 2 megtartotta az előd ötletes biztonsági hurok megoldását, de 10 százalékkal könnyebb, ezáltal még kényelmesebb viselni.

Az eddigi legjobb külső Az új C5 Series új, fekete bevonatot kapott, színben illeszkedő vezetékkel.

iPhone-hoz készítve  A C5 Series jellemzője még a továbbfejlesztett Made for iPhone mikrofonnal és távvezérlővel ellátott vezeték, javított ergonómiával, a könnyebb kezelhetőség érdekében.
 Műszaki adatok  
   
Modell C5 Series 2
Leírás Fülhallgató
Technikai jellemzők Biztonsági hurok
  Mikroporózus szűrő 
  CCAW tekercs
Meghajtó egység  2x ø9.2mm (0.4in) szélessávú
Impedancia 32 ohm
Frekvencia tartomány 10Hz - 20kHz
Torzítás(THD)  <0.2% (1KHz/1mW)
Max. bemeneti teljesítmény  3mW
Érzékenység 115dB/V, 1kHz- nél
Bemenet 3.5mm sztereó mini jack
Vezeték hosszúság  1.2m
Súly  20g
Apple kompatibilitás  A távvezérlő és mikorofon az iPhone 3GS és újabb,  
  iPod Touch 2. generációs és újabb, továbbá  
  minden iPad modellel kompatibilis. 
  A távvezérlő az iPod Classic minden modelljével, 
  az iPod Nano 4.generációs és újabb, iPod Shuffle
  3.generációs és újabb modelljeivel kompatibilis

 

Fogyasztói ár: 
48 000 Ft /db