Lap tetejére

Európa legjobb házimozi soundbarja a Bowers & Wilkins Panorama 2!

"A stílus, kényelem és a hangminőség tökéletes ötvözete” – így jellemezték az EISA bírái a Bowers & Wilkins Panorama 2 soundbart, mely a legjobb hangminőséget nyújtja a kategóriájában, diszkrét formatervvel, korszerű csatlakozási lehetőségekkel és intuitív, érintésvezérelt és a kéz közeledtére bekapcsolódó kijelző rendelkezik.

A Bowers & Wilkins büszkén jelenti be, hogy a Panorama 2 megkapta a European Imaging and Sound Association (EISA) szervezet Európa legjobb házimozi soundbar 2013-2014 díját. Ezt a rangos díjat minden évben az EISA szervezet szakértő képviselői és Európa hi-fi tesztelő közössége ítéli oda a legjobb terméknek.

A Panorama 2 képes betölteni a szobáját házimozi hangzással, mindezt anélkül, hogy teli kellene pakolnia hangsugárzókkal a helységet. Az eredeti Bowers & Wilkins Panorama-hoz képest jobb hangzást, továbbfejlesztett csatlakozó felületeket és számos más innovatív funkciót kapunk, ugyanakkor megmaradt az eredeti karcsú és ívelt dizájn.

Az EISA zsűri megállapítása: „A Bowers & Wilkins Panorama 2 modellje egyértelműen hordozza a márka audió hőskorának jellegzetességeit- ennek a high-end soundbarnak az egyenletes, részletgazdag és árnyalt hangzása lenyűgöz bennünket minden pillanatban. Az ívelt, jól megépített ház kilenc megújult hangszórót kapott, melyek a D osztályú erősítőkkel együtt garantálják, hogy senki se maradjon ki az akciókból.”

.„ A Panorama 2 csatlakozásai sokrétűek: három HDMI bemenet és egy ARC kompatibilis HDMI kimenet teszi egyszerűvé egy Blu-ray lejátszó, játékkonzol, beltéri egység és egy lapos képernyős TV csatlakoztatását. A Bowers & Wilkins Panorama 2 modellje a stílus, kényelem és a hangminőség tökéletes ötvözete.”

A díjnyertes Panorama 2-be a Bowers & Wilkins high-end hangsugárzóinak technológiái és fejlesztései kerültek beépítésre. Továbbá a teljesen megújult hangszórók hangminősége által egy új minőségi szintet állít fel a soundbarok között.

A Panorama 2 karcsú és merev kabinetében kilenc darab megújult hangszóró helyezkedik el, melyeket hat, a legújabb digitális technológiákkal és digitális jelfeldolgozással (DSP) ellátott D osztályú erősítő hajt meg. Ezen technológiák összessége lenyűgöző hangminőséget és magával ragadó házi mozi hanghatást nyújt, nagy „lehallgatási zónával”, így több ember is részesülhet a filmek hangzásában és a surround hangeffektekben egyaránt. 

A Panorama 2 nem csupán „egyszerű” hallgatni, könnyen kezelhető is köszönhetően az új közeledés érzékelő kijelzőnek. Ha eltávolodik a készüléktől, kikapcsol a kijelzője, azonban ha a kezét elhúzza a kijelző előtt, az visszakapcsol, azonnal hozzáférést biztosítva az intuitív menühöz.

A Panorama 2 új minőségi mércét állított fel a soundbarok terén. Drámai módon képes feljavítani a TV hangját, ugyanakkor sokrétű csatlakoztatást és egyszerű irányítást biztosít. Ez az, amiért az EISA a 2013-2014 évben Európa legjobb házimozi soundbar díját ítélte oda a Bowers & Wilkins Panorama 2 készülékének.