Lap tetejére

Az új Rotel 12-es sorozat modelljei

12-es sorozat

RT-12 Internet rádió, DAB+/ FM tuner, UPnP™ lejátszó Az RT-12 FM és a DAB+ tuner, de ezeken felül még sok más is egyben. A beépített hálózati szolgáltatásoknak köszönhetően több ezer internetes rádióállomást hoz az Ön otthonába és a Windows alapú számítógépes UPnP ™ szervereken tárolt zenéket is képes lejátszani. Ha a számítógépén tárolja a zenei állományait és kíváncsi, hogy miképp játszhatja le azokat a hi-fi rendszerén, akkor az RT-12 megadja a választ Önnek. Az RT-12 alapja egy Wolfson WM8740 digitális / analóg konverter, mely a digitális forrásból érkező jeleket a lehető legjobb minőségű zenévé varázsolja. A Rotel iPhone és iPad szoftver segítségével pedig az egész hi-fi rendszerét könnyedén vezérelheti. 

DAB és DAB+ A DAB előnyei már jól ismertek: az adatban gazdag sugárzás állandó és erőteljes hangminőséget nyújt. A DAB+ ma már sok országban elérhető és számuk egyre bővül. Ez a továbbfejlesztett sugárzási forma jobb hangminőséggel és még erőteljesebb kiszolgálással rendelkezik. Az RT-11 és RT-12 modellek képesek a régebbi DAB és az új DAB+ sugárzás vételére is.   

RT-11
Sztereó DAB+/FM tuner Sok zenerajongó azonban mindig ragaszkodik a hagyományos sztereó rádióhoz. Az RT-11, mely kiváló hangminőséget nyújt FM és DAB+ sugárzás esetén is, a tökéletes választás mindazok számára, akik csak egy egyszerű rádiót szeretnének. Az RT-11 egy tradicionális tuner, de ez nem jelenti azt, hogy kihagytuk belőle a 12-es sorozat lehető legjobb zenei reprodukcióra képes technikai megoldásait, melyet a legszélesebb zenei választékhoz terveztünk. Tehát az RT-11-et pontosan ugyanolyan gondossággal terveztük és építettük meg, mint a sorozat többi modelljét, a globális termékfejlesztési hálózatunk teljes energia befektetésének segítségével.     

CD lejátszó A CD lemezeken elérhető gazdag zenei választék még mindig nő, ezért az RCD-12 tökéletes választás az új lemezekhez és a régi kedvencekhez egyaránt.

RCD-12
CD lejátszó Az RCD-12 jól demonstrálja, hogy a CD lemezek három évtizednyi múltja után is, képes újat mutatni. Ugyanúgy, ahogy a 12-es sorozat többi tagjánál, itt is egy Wolfson WM8740 chip felelős a digitális / analóg konverzióért. A WM8740 leggyakrabban a high-end kategóriás CD lejátszókban található meg. Ha kíváncsi arra, hogy miképp képes szólni az Ön kedvenc lemeze a világ legjobb lejátszóin, akkor hallgassa meg az RCD-12 lejátszót, melyet csupán egy hajszál választ el a legdrágább berendezésektől.   Ahogy a sorozat többi tagjánál, az RCD-12  is kezelhető az előlapon található gombokkal, a mellékelt távirányítóval, a Rotel link ( RT-12 tunerhez csatlakoztatva) segítségével és a Rotel iPhone /iPad programjával.     

Integrált erősítők

RA-12
Integrált erősítő Az erősítő mindig is a hi-fi rendszer szíve, de az új audió technológiáknak köszönhetően már az agya is. Az agy ebben az esetben egy Wolfson WM8740 24 bit/192kHz DAC, melyet leggyakrabban a high-end termékekben találhat meg. Többek között ez biztosítja, hogy az RA-12 USB bemenete teljes mértékben kompatibilis legyen a digitális és a hivatalos Apple forrásokkal.  A hagyományos csatlakozásokat azonban nem felejtettük el, így az RA-12 négy analóg vonalszintű bemenettel és egy lemezjátszó bemenettel is rendelkezik (MM). Az RA-12 irányítható az előlapon található gombok segítségével, a mellékelt távirányítóval, a Rotel link ( RT-12 tunerhez csatlakoztatva) összeköttetéssel és a Rotel iPhone /iPad applikációjával is. Az RA-12 azonban nem csak a sokrétűségről szól. Ez egy kiváló minőségű, 60W/csatorna leadására képes erősítő, melynek az elsődleges célja a zeneiség..    

RA-11
Integrált erősítő Az RA-11 hasonló képességekkel bír, mint a nagytestvér RA-12, azonban némiképp szerényebb, csatornánkénti 40W teljesítménnyel rendelkezik. Ahogy az RA-12-nél, itt is fontos szempont volt a kritikus áramkörök, gondosan válogatott alkatrészekből való megépítése, melynek köszönhetően az RA-11 is a lehető legtöbb zenei részletet, dinamikát, tisztaságot és érzelmet képes közvetíteni. Az RA-11 ugyanazt a high-end Wolfson WM8740 24 bit/192kHz felbontású konvertert alkalmazza, mint az RA-12, továbbá itt is öt analóg bemenet, négy S/PDIF digitális bemenet és szabvány Apple USB bemenet található. Az RA-11 az előlapon található gombok segítségével, a távirányítójával, a Rotel link ( RT-12 tunerhez csatlakoztatva) összeköttetéssel és a Rotel iPhone /iPad applikációjával is irányítható.

RA-10
Integrált erősítő Néha előfordul, hogy visszatérünk az alapokhoz. Erre jó példa az új RA-10 integrált erősítő. Az RA-10 40W/csatorna teljesítmény leadására képes, négy analóg vonalszintű bemenettel, egy lemezjátszó bemenettel (MM) és hagyományos vezérlésekkel rendelkezik, melyek kényelmessé teszik a felhasználó számára a kezelhetőséget. Ugyanakkor az RA-10 nem egy „könnyűsúlyú” erősítő. Komoly, minőségi hangzásra képes technológiákkal és megépítéssel rendelkezik. Az RA-10 tiszta és könnyed dinamizmusával meghazudtolja a szerény ambícióit és a kedvező árát.