Lap tetejére

Bemutatkoznak a Bowers & Wilkins új, vezeték nélküli AirPlay® hangrendszerei!

A7 room

Két modellel bővíti ki a vezeték nélküli audió (Wireless Music System- WMS) termékskáláját a Bowers & Wilkins. Mindkét modell a méltán elismert Zeppelin Air- hez hasonlóan rendelkezik az AirPlay®  lejátszás képességével. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a zenéit kiváló minőségben, egyszerű módon és vezeték nélkül streamelje az iPhone / iPad készülékeiről vagy az iTunes programot futtató számítógépről. Ez az intuitív technológia még egyszerűbbé válik a Bowers & Wilkins beállítás applikációjával, mely az App Store- ból tölthető le ingyenesen. Egy további vezeték nélküli audió rendszer hozzáadásával a kedvenc zenéit ezentúl több helységben is élvezheti.

 A vezeték nélküli rendszereink csúcsa az A7 a Bowers & Wilkins közel 50 éves tudását és tapasztalatát sűríti egy készülékbe. A fejlett akusztikai technológiák, megingathatatlan figyelmünk minden részletre és az audió ipar legjobb mérnökei mind hozzájárultak az audiofil minőségű elektronikával és ezen belül a 24bit/96Khz –re felskálázó digitális / analóg konverterrel ellátott A7 létrehozásához.

Az A7 méretei lehetővé teszik egy 15cm- es mélysugárzó használatát is, melynek köszönhetően még a nagy helységeket is képes impresszív és kontrollált mélyhangokkal megtölteni. Főbb műszaki jellemzők: 150W összteljesítmény, Apple® AirPlay® technológia, digitális jelfeldolgozás (DSP), digitális erősítő, kapcsolóüzemű tápegység, USB streaming PC / Mac® -ről, AUX bemenet ( analóg, optikai digitális), Flowport™,távvezérlő.

 Úgy véljük ez a legjobb, ma elérhető AirPlay®  hangrendszer. A készüléken nincs dokkoló vagy egyéb kiszögellés, mely megzavarhatná az A7 harmonikus külsejét, így méltán mondhatjuk hogy ez a készülék a diszkréció egyik szinonimájává fog válni.   

 Akik inkább minimális vizuális hatással rendelkezező, de kiváló hangminőségű vezeték nélküli hangrendszert szeretnének - például hálószobába vagy konyhába - az A5 modellt választhatják. Ahogy az a Bowers & Wilkins- től elvárható, ez a készülék is lenyűgözően részletgazdag és a méretét meghazudtoló telt hangzást biztosít, akár még nagy helységekben is. Főbb műszaki jellemzők: 80W összteljesítmény, Apple® AirPlay® technológia, digitális jelfeldolgozás (DSP), digitális erősítő, kapcsolóüzemű tápegység, AUX bemenet ( analóg), Flowport™, távvezérlő.

 A kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiák és a speciálisan megtervezett hangszórók eredménye egy valódi prémium hangzás. A dokkoló nélküli kialakítás, pedig letisztultabbá teszi a készülékeket és az AirPlay®  technológiának köszönhetően egyszerűbb használatot biztosít a felhasználók számára.

Az A7 és az A5 várható megjelenése: 2012 október

Fogyasztói árak:
A7: 239.000Ft
A5: 149.000Ft