Lap tetejére

Márka partnerkapcsolat a Maserati és a Bowers & Wilkins között

B&W Maserati

A legendás olasz autógyártó a Maserati és a brit high-end audio specialista a Bowers & Wilkins a mai nappal jelentette be a közös partnerkapcsolatát, mely minden bizonnyal felrázza az autós audió világot. A hosszú távú partnerségnek köszönhetően a Bowers & Wilkins együttműködve a Maseratival új és kiváló minőségű hangrendszerekkel fogja felszerelni a Maserati autóit, melyek a 2013 évtől lesznek elérhetőek.

 A partnerkapcsolat létrejöttét a párizsi motor show rendezvényén jelenti be a Maserati vezérigazgatója Harald Wester és a Bowers & Wilkins ügyvezető alelnöke Evert Huizing.

 „ Ha a hasonló értékeket nézzük a vállalatainknál, akkor ez a partnerkapcsolat  egy új szintre emeli a sikerességünket” – mondja Wester. „ A Maserati és a Bowers & Wilkins büszke örökségére, a kézműves hagyományaira és a mérnöki teljesítményére. Mindkét cég elkötelezett híve a folyamatos innovációnak és mindketten folytatni fogjuk az iparágainkban a  referencia minőségű és formatervű termékek gyártását.”

  „ A Maserati mindig is vonzotta azokat az igényes vásárlókat, akik értékelik a kifinomultságot és a valódi teljesítményt és ugyanez a Bowers & Wilkins-ről is elmondható."

 Huizing szerint ugyan még nincsenek pontos részleteik a közelgő autós audió rendszerekről, de már rendkívül izgatottak. „ Biztos vagyok abban, hogy valami egészen különleges dologgal fogunk előrukkolni”- mondta Huizing. „ A Maserati mérnökeivel szorosan együttműködve, egy olyan rendszert fogunk tervezni, mely tökéletesen alkalmazkodik az autós környezet egyedi kihívásaihoz és nagyszerű hangzással fog rendelkezni, átalakítván a vezetési élményt.  

 A partnerség támogatásához a Maserati és a Bowers & Wilkins számos „márka aktivitást” indít el, beleértve weboldalakat, filmeket és a világ számos városában megrendezett eseményt. A marketing központi eleme lesz a Seven Notes kampány, melyet a Maserati motorok hanga ihletett.  Hét, egyedi motor hangzás lesz felhasználva kifejezetten erre a célra készített zenei számokban. A felvételeket a zenész és producer Howie B (U2, Björk) készíti a londoni Abbey Road Studios- ban. Ezek a számok hamarosan díjmentesen letölthetőek lesznek a  www.sevennotes.com  weboldalról.

 Az új autós audió rendszerrel egy időben a Maserati / Bowers & Wilkins egy limitált közös márkanevű audió sorozatot indít, melyben megtalálhatóak lesznek hangsugárzók és fejhallgatók is.  

 További információ: www.bowers-wilkins.com