Lap tetejére

Panorama 2

A Panorama 2 drámai előrelépést jelent az eredeti Panorama - hoz képest. Egyszerűen csatlakoztatható és irányítható HDMI aljzatok, az új érintésvezérelt kijelző és a továbbfejlesztett felhasználói felületnek köszönhetően. 

A Panorama 2 a Bowers & Wilkins által készített teljes egészében megújult hangszórókat alkalmaz. Ezek a hangszórók jelentős mértékben megnövelik a hangzás élményét. Az új mélyfrekvenciás hangszórók továbbfejlesztett linearitásának eredménye a dinamikusabb hangzás és a mélyebb frekvenciák torzítás nélküli megszólaltatása. A középsugárzók immár szélesebb lesugárzási szögre képesek, mely elősegíti a jobb virtuális surround élményt. természetesen a magassugárzók is átalakultak, hogy egyenletesebben illeszkedjenek a középsugárzókhoz. A végeredmény pedig jelentősen megnövelt akusztikai hangzás, mely ismét egy új kategóriát állít fel a soundbar termékek piacán. 

A korszerű meghajtó egységeknek, a legújabb digitális erősítésnek és a digitális jelfeldolgozásnak (DSP) köszönhetően a Panorama 2 nem csupán a TV hangjait fokozza eddig soha nem látott szintekre, hanem képes magával ragadó surround élményt is kelteni, mindezt egyetlen „dobozból”. A Panorama 2 szélesebb lesugárzási zónájának köszönhetően több ember is képest ugyanazt a hangzási élményt megtapasztalni, így egy ideális családi szórakoztatórendszerré válik. Sokaknak a Panorama 2 megszólalása önmagában is csodálatos, azonban egy aktív mélysugárzó hozzáadásával - mint például a Bowers & Wilkins PV1D - sokkal erőteljesebb és még lenyűgözőbb hangzást kaphatunk.

A Panorama 2 csatlakozófelületei is továbbfejlesztésre kerültek, a legújabb HDMI csatlakozások alkalmazásával. Három HDMI bemenet és egy HDMI kimenet teszi lehetővé, hogy a Panorama 2 egy szórakoztató rendszer középpontja legyen. Így nem csak a televízió adások hangját, hanem Blu-ray filmek, zenék vagy játékok hangjait is nagyszerűbbé teheti. 

Fogyasztói ár: 
599 000 Ft /db