Lap tetejére

CCM 663SR

Ha a Custom Installation 600 sorozatot választja, elfelejtheti a dobozokat és a kilógó kábeleket: a széria valamennyi modelljét mennyezetbe, vagy a falba történő beépítésre terveztük. Az olyan új fejlesztéseknek köszönhetően, mint például a QuickDog™ rögzítési rendszer és a „plug and play” csatlakoztatás, a beszerelés soha nem volt még ilyen egyszerű. Az ultra vékony hangszóróperemek jóvoltából a hangsugárzók beépítés után szinte láthatatlanná válnak, viszont az olyan nagyszerű technológiák, mint a Kevlar-ból készülő hangszórók és a Nautilus magassugárzók alkalmazása miatt a hangjukat lehetetlen figyelmen kívül hagyni.
A Custom Installation 600 sorozatot úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobban a környezetbe simuljon. A hangszórók például csupán 5mm-re lógnak ki a fal vagy a mennyezet síkjából, és ha még le is festi az Ön által választott színre, szinte láthatatlanná válnak. Az eddigi sárga színű Kevlar helyett kék Kevlar-ból készült hangszórókat használunk, az alumínium magassugárzókat pedig feketére színeztük, így a hangszórórács mögött észrevétlenné válnak a hangszórók. Ráadásul néhány modellhez kör vagy négyzet alakú előlapot is kínálunk, így Ön döntheti el, hogy a környezethez melyik forma illeszkedik a legjobban.
Ezek a kétcsatornás, mennyezetbe építhető hangsugárzók ugyancsak a Custom Installation 600 sorozat tagjai. A praktikus tervezésnek,valamint a két hangtekercs és két magassugárzó alkalmazásának köszönhetően egyetlen hangsugárzó képes a pszeudó sztereó hangélmény megteremtésére. Ezeket a hangsugárzókat olyan helységekbe javasoljuk, ahol a sztereó hanghatás fontos, de a beépítésre szánt terület szűkös vagy a házimozi hátsó csatornáját szeretné kiváltani ezzel a diszkrét megoldással (a két üzemmód között változtathat egy kapcsoló segítségével). A CCM 663SR kék színű Kevlar mély/középsugárzóval rendelkezik.
 

Fogyasztói ár: 
169 000 Ft /db