Lap tetejére

CCM 683

Ha a Custom Installation 600 sorozatot választja, elfelejtheti a dobozokat és a kilógó kábeleket: a széria valamennyi modelljét mennyezetbe, vagy a falba történő beépítésre terveztük. Az olyan új fejlesztéseknek köszönhetően, mint például a QuickDog™ rögzítési rendszer és a „plug and play” csatlakoztatás, a beszerelés soha nem volt még ilyen egyszerű. Az ultra vékony hangszóróperemek jóvoltából a hangsugárzók beépítés után szinte láthatatlanná válnak, viszont az olyan nagyszerű technológiák, mint a Kevlar-ból készülő hangszórók és a Nautilus magassugárzók alkalmazása miatt a hangjukat lehetetlen figyelmen kívül hagyni.
 
A Nautilus tölcséres technológia az egyik kedvencünk - egy fordított tölcsér, mely a hangszóró hátoldaláról kiinduló káros rezgéseket elnyeli. A tölcsér jól alkalmazható olyan hangdobozoknál, ahol elegendő hely van a beépítésre - de hogyan lehet mindezt alkalmazni a mennyezetbe építhető hangfalainknál? A Custom Installation 600 sorozat magassugárzóinál ugyanezt az elvet használjuk, azonban a tölcsért ellapítjuk és megcsavarjuk, ezzel egy spirált hozva létre. Így a különböző hangszórókat a lehető legkisebb méretűre tudjuk szerelni, anélkül, hogy a hang fókuszáltságából és természetességéből veszítenénk.
 
A Custom Installation 600 sorozatot úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobban a környezetbe simuljon. A hangszórók például csupán 5mm-re lógnak ki a fal vagy a mennyezet síkjából, és ha még le is festi az Ön által választott színre, szinte láthatatlanná válnak. Az eddigi sárga színű Kevlar helyett kék Kevlar-ból készült hangszórókat használunk, az alumínium magassugárzókat pedig feketére színeztük, így a hangszórórács mögött észrevétlenné válnak a hangszórók. Ráadásul néhány modellhez kör vagy négyzet alakú előlapot is kínálunk, így Ön döntheti el, hogy a környezethez melyik forma illeszkedik a legjobban.
 
A Custom Installation 600-as sorozat legnagyobb mennyezetbe építhető kétutas hangszórói lenyűgözően részletgazdag, telt hangot garantálnak, a nyolc inch átmérőjű mély / középhangszórók jóvoltából. A CCM 682 elképesztő, akár 150 W-os terhelhelést is elvisel. Mind a CCM 682, mind pedig a CCM 683 modellünkben megtalálható a Nautilus örvény rendszerű alumínium dóm magassugárzó és a kék színű Kevlar mély/középsugárzó.

Fogyasztói ár: 
149 000 Ft /db