Lap tetejére

CCM 663

Ha a Custom Installation 600 sorozatot választja, elfelejtheti a dobozokat és a kilógó kábeleket: a széria valamennyi modelljét mennyezetbe, vagy a falba történő beépítésre terveztük. Az olyan új fejlesztéseknek köszönhetően, mint például a QuickDog™ rögzítési rendszer és a „plug and play” csatlakoztatás, a beszerelés soha nem volt még ilyen egyszerű. Az ultra vékony hangszóróperemek jóvoltából a hangsugárzók beépítés után szinte láthatatlanná válnak, viszont az olyan nagyszerű technológiák, mint a Kevlar-ból készülő hangszórók és a Nautilus magassugárzók alkalmazása miatt a hangjukat lehetetlen figyelmen kívül hagyni.
 
A Nautilus tölcséres technológia az egyik kedvencünk - egy fordított tölcsér, mely a
hangszóró hátoldaláról kiinduló káros rezgéseket elnyeli. A tölcsér jól alkalmazható olyan hangdobozoknál, ahol elegendő hely van a beépítésre - de hogyan lehet mindezt alkalmazni a mennyezetbe építhető hangfalainknál? A Custom Installation 600 sorozat magassugárzóinál ugyanezt az elvet használjuk, azonban a tölcsért ellapítjuk és megcsavarjuk, ezzel egy spirált hozva létre. Így a különböző hangszórókat a lehető legkisebb méretűre tudjuk szerelni, anélkül, hogy a hang fókuszáltságából és természetességéből veszítenénk.
 
A Custom Installation 600 sorozatot úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobban a környezetbe simuljon. A hangszórók például csupán 5mm-re lógnak ki a fal vagy a mennyezet síkjából, és ha még le is festi az Ön által választott színre, szinte láthatatlanná válnak. Az eddigi sárga színű Kevlar helyett kék Kevlar-ból készült hangszórókat használunk, az alumínium magassugárzókat pedig feketére színeztük, így a hangszórórács mögött észrevétlenné válnak a hangszórók. Ráadásul néhány modellhez kör vagy négyzet alakú előlapot is kínálunk, így Ön döntheti el, hogy a környezethez melyik forma illeszkedik a legjobban.
Diszkrét, sokoldalú és fantasztikusan könnyű telepítés. Ezek a jellemzői a kétutas, hat inch-es hangszórókkal szerelt mennyezeti hangsugárzóknak, amelyek lenyűgöző hangteljesítményt hoznak létre olyan helyeken is, ahol más hangsugárzók nem férnének el. Annyira kicsik, hogy szinte bárhol elférnek, de mindezek ellenére erőteljes hanggal rendelkeznek. Vegyük például a CCM 662 és CCM 663 modelleket, amelyek olyan valódi audiofil technológiákat kínálnak, mint a Nautilus örvény rendszerű magassugárzók vagy a kék színű Kevlar mély/ középsugárzók.

Fogyasztói ár: 
119 000 Ft /db